Naša glavna prednost je – veličina. Koržinekdizajn je mala kreativna jezgra bogata iskustvom sa svih polja vizualne komunikacije oko koje se u ovisnosti o kompleksnosti projekta ekipira optimalan tim suradnika koji s najboljim rezultatom može riješiti neki problem. Takva organizacija omogućuje nam osobni pristup i direktnu komunikaciju s bilo kojim klijentom, bez obzira radi li se o složenom ili jednostavnom problemu što na kraju vodi do bržeg i efikasnijeg razvoja projekta.

U razvoju ideja i rješenja ne razmišljamo o tome “što bi klijent od nas želio čuti”, već isključivo o tome što je primjereno rješenje za komunikacijski problem na kojem radimo. Također, rado ćemo svaki korak projekta pojasniti jer je iznimno važno da naručitelj razumije što se točno događa s njegovim proizvodom ili uslugom te kako se njegova komunikacija mijenja. Radi ovakvog načina rada, naš odnos s klijentima vrlo često prerasta u dugoročnu suradnju i kontinuirani konzalting korporativne i tržišne komunikacije.

Od osnivanja 1997. godine, studio je realizirao veliki broj projekata u Hrvatskoj i drugim zemljama (Albanija, Austrija, BiH, Kosovo, Njemačka, Slovenija). Naši su klijenti raznih profila i veličina, od malih obiteljskih tvrtki do međunarodnih korporacija poput: Dalekovod, Devolli Group, Hotel More, HGK, HRT, IGH, Kreditna banka Zagreb, Lovranske vile, Meggle grupa, Demokratska stranka albanije, PBZ, Rituals, Solissima, Tetra Pak… Ukoliko trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.