Koržinekdizajn je mala kreativna jezgra bogata iskustvom sa svih polja vizualne komunikacije oko koje se u ovisnosti o kompleksnosti projekta ekipira optimalan tim suradnika koji s najboljim rezultatom može riješiti neki problem. Takva organizacija omogućuje nam osobni pristup i direktnu komunikaciju s bilo kojim klijentom, bez obzira radi li se o složenom ili jednostavnom problemu što na kraju vodi do bržeg i efikasnijeg razvoja projekta.

Vlasnik i kreativni direktor studija je Marko Koržinek, dizajner sa preko 20 godina iskustva u području vizualnih komunikacije, oglašavanja i edukacije u dizajnu.

Od osnivanja 1997. godine, studio je realizirao veliki broj projekata u Hrvatskoj i drugim zemljama (Albanija, Austrija, BiH, Kosovo, Njemačka, Slovenija). Tijekom godina, studio je radio sa klijentima raznih profila i veličina, od malih obiteljskih tvrtki do međunarodnih korporacija poput: Dalekovod, Devolli Group, Hotel More, HGK, HRT, IGH, Naša djeca, Lovranske vile, Meggle grupa, Demokratska stranka albanije, PBZ, Rituals, Solissima, Tetra Pak… Za sve dodatne informacije o radu studija, projektima ili mogućoj suradnji, slobodno nas kontaktirajte.

Iskustvo i usluge studija pokrivaju gotovo sva područja vizualnih komunikacija:

Dizajn

Obuhvaća vizualni identitet (znak, logotip, definiranje standarda i specifičnih aplikacija), signalizaciju, promotivne materijale, brošure i knjige, te ostala komunikacijska sredstva u tiskanim i elektronskim medijima.

Brending

Ovu skupinu usluga definiraju sve aktivnosti koje će omogućiti da robna marka postane – brend. To su: istraživanje, definiranje profila, planiranje, imenovanje, dizajn i arhitektura brenda. Također, kao potpora razvoja brenda ili specifično – oglašavanje – od cjelovitih marketinških kampanja do art direktoringa i dizajna već definiranih kreativnih koncepata s aplikacijama kroz sve medije.

Konzalting

Usluge konzaltinga kreću se od dugoročnog praćenja komunikacijskih potreba kompanija ili brendova do pojedinačnih specifičnih analiza problema. Obraćaju nam se takođr i klijenti koji imaju potrebe za drugim mišljenjem ili nezavisnim istraživanjem pri izvedbi komunikacijskih projekata. Neki od projekata obuhvaćali su analize: brand arhitekture, vizualne komunikacije identiteta i proizvoda te savjetovanje u definiranju i otklanjanju problema u vizualnoj i verbalnoj komunikaciji.